Contact ons

Email

leadtomove@ywam.nl

fAQ

Vragen om te helpen

Je bent gericht op zoek naar een spreker voor....

Als Jeugd met een Opdracht hebben we veel sprekers die graag jullie willen helpen en dienen. Misschien zoek je wel een spreker voor verdieping, evangelisatie of voorbede, ect. nodig ons uit.

Specifieke Masterclass aanvragen?

Bij Jeugd met een Opdracht hebben we heel veel beschikbare kennis die jullie mischien juist kan helpen in de zoektocht naar antwoorden. mischien kunnen we jullie helpen met een gerichte masterclass. neem gerust contact met ons op om te zien of we in jullie nood kunnen voorzien.

Bidden en voorbede voor de gemeente?

We zijn ons zeer bewust van de afhankelijkheid van Gods Geest in alles wat we doen. Tijdens de masterclass nemen we bewust tijd om te bidden en voor voorbede. Misschien was jij er bij, of wil je dat ook leren om dit samen met je gemeente te doen. Nodig ons uit om gebed en voorbede nieuw leven in te blazen in jullie gemeente.

Kunnen we eens verder doorpraten over een onderwerp?

We willen met onze Masterclass heel graag jullie helpen om dichter bij de Master te komen. Jezus is de persoon die we graag willen dienen en laten zien door alles heen.  Door verschillende onderwerpen aan te bieden willen we jullie helpen. Misschien wil je wel doorpraten over een onderwerp. Stel gerust je vraag, en misschien kunnen we je helpen met een antwoord of met onze contacten. 

Vragen over Jeugd met een Opdracht?

Naast Lead to move zijn we allemaal werkzaam bij  Jeugd met een Opdracht. We kunnen je zeker helpen als je vragen hebt over een school, cursus of andere dingen die je van ons wil weten. Hoe kunnen we jullie helpen?

Mijn gemeente/jeugd groep loopt vast op dit probleem?

Elk huisje heeft zijn kruisje, en elke gemeente heeft zijn eigen uitdaging. We hebben veel ervaringen in huis als het gaat over kerk zijn, gemeente zijn, en werken met jeugd. Misschien kunnen we jullie helpen om onze ervaring met jullie te delen in de situatie waarin jullie je begeven. Wat hebben wij geleerd, gedaan en verandert om uit de situatie te groeien. Welk probleem speelt er bij jullie en hoe kunnen we jullie helpen?