Masterclass Follow-up 

Refreshment and Faith was het thema van Masterclass 2023, dit is de follow up met inspiratie om te blijven gaan voor GOUD.

Tijdens de Masterclass heb je veel mooie dingen gehoord, en ook veel seminars gemist. We willen je graag meer laten zien van de andere seminars. Van alle input is een samenvatting of vervolg beschikbaar! We gaan ervan uit dat dit je inspireert om te blijven investeren in de volgende generatie.

Seminars

Seminar Ronde

Via seminars kreeg je breed spectrum aan onderwijs aangeboden. We spraken onder andere over het discipelen van jonge mensen, visie ontwikkeling, gezond leiderschap en je persoonlijke relatie met God. In deze samenvatting van de seminars ontvang je input om opnieuw stil te staan bij jouw seminar. Of om iets te proeven van de input van de andere seminars.

Je spreekt met meer gezag over dingen waar jezelf door heen bent gegaan en doorleeft hebt. “Eerst zelf doen, daarna er over praten,”  gaat over dit principe. Hoe zorg je ervoor dat hetgeen wat je doorgeeft ook zichtbaar is in je eigen leven?

Gods verlangen is om relatie te hebben met zijn schepping. We mogen bij Gods familie horen en samen met Hem leven. Relatie hebben met God gaat luisteren en praten met God.

Gezond leiderschap is de moeite waard om bij stil te staan. We springen vaak van de ene nood in de andere nood, hoe beweeg je mee met waar God je voor roept? Hoe blijf je verbonden aan de bron en voorkom je dat je rent in eigen kracht.

Het belang van een Bijbels wereldbeeld is niet een thema waar we heel snel bij stilstaan. Het is belangrijk voor jongeren om te weten wat waarop ze hun wereldbeeld bouwen. Een bijbels fundament is een enorm belangrijk thema voor jongeren.
Visie komt van het Latijnse videre’ dat zien, inzicht hebben’ betekent. Met visie heb je richting! Door God gegeven visie genereert geloof, geeft richting en brengt beweging, bij jou als leider en daarmee bij je jongeren.
Een zendingsreis met je jeugdgroep heeft zoveel impact in het leven van jongeren. Ze leren in een korte tijd zoveel over zichzelf, anderen en God.  Angelique heeft veel ervaring en wil graag jou inspireren om ook op zendingsreis te gaan met je jeugdgroep.

We delen ook een nieuw seminar met je. Het gaat over het belang van het het begrijpen van Gods woord en hoe je dit toegankelijk maakt voor jonge mensen.

Wil je op de hoogte blijven van Lead To Move

om de 3 maanden sturen we een nieuwsbrief uit met daarin goede articelen en onze volgende activiteiten. we zijn ook te vinden via Youtube en Instagram.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* Graag deze velden invullen.