Masterclass terugblik

We kijken terug op een dag vol inspiratie, verfrissing en opbouw.
Volgende eventlead to move

Recap Steps

De dag in een paar woorden.

Visie hebben

voor je Jeugd

Bijbels

wereldbeeld

Gezond leiderschap

Kracht van gebed

Gods plan voor ogen

Zendingsreis met de jeugd

Discipelschap

Jezus de kapitein

van de gemeente

Gods stem verstaan

Step

Jezus is de Kapitein

De Masterclass draait op het diepe bezef dat we de Master nodig hebben in ons leven. In de ochtend sessie sprak Freek van Balen over de kerk in de vorm van een schip. Iedereen heeft een rol te spelen op het schip, aangestuurd door Jezus als kapitein.     

Freek van Balen heeft ook gesproken over het belang van visie hebben voor je jeugdgroep / gemeente. Met visie heb je een richting waar je met je groep naar toe gaat.  

Step

Seminar Ronde

Via seminars hebben we geprobeert een breed spectrum aan onderwijs aan te bieden die kern achtig zijn als het gaat over de jeugd, gemeente zijn, en je persoonlijke relatie met God. We hebben hier een aantal vervrissende herrinderingen voor je om opnieuw stil te staan bij de seminar, of om je een kans te geven toch iets te proeven van de input.

We hebben hier een nieuwe seminar als inspiratie om jullie te inspireren die niet op de dag zelf beschikbaar was, de spreken is Tron Ansaldo. 

Gezond leiderschap is echt wel even de moeite waard om bij stil te staan. We springen vaak van de ene nood in de andere nood en rennen maar wat rond. Gezond Leiderschap steld de vraag, wat is voor mij nu haalbaar, en hoe kan ik het beste mij deel leveren.

Je kunt met meer gezag spreken over de dingen waar jezelf door heen bent gegaan en doorleeft hebt. Eerst zelf doen, daarna er over praten, gaat over dat principe. Dat gene wat we de Jeugd graag willen geven, ook zichtbaar moet zijn in ons eigen leven.

Het belang van een Bijbels wereldbeeld is niet een thema waar we heel snel bij stilstaan, toch is het een enorm belangrijk onderwerp voor de jeugd van vandaag de dag. 

Gods verlangen is om relatie te hebben met zijn schepping. We mogen bij Gods Familie horen en samen met Hem leven. Relatie hebben met God gaat over praten met God en naar Hem luisteren. 

Step

TED talks

Door middel van Ted Talks hebben we geprobeert om na te denken over thema’s die belangrijk zijn voor ons als kerk en Jeugd groepen. Discipelschap, het belang van de Bijbel en Zending. De kracht om je Jeugd mee te nemen op reis, waarin je discipelt, voorleeft en inversteert in mensen, een land en in het geloof van je jeugd. 

Een zendingsries met je Jeugd groep heeft zoveel kracht in zich dat we dit enorm aanraden. Angelique heeft jaren lang ervaring en wil graag jou inspireren om hier eens over na te denken.

Step

Doen

Als Lead to move willen we jullie graag helpen om te groeien als kerk of als  Jeugd groep. We proberen om het beste te geven wat we als Jeugd met een Opdracht kunnen bieden. dus voel je vrij om ons te benaderen met je vragen.

Next STeps

Volgende Event 11 November

Youth.Opwekking heeft het verlangen om te investeren in jeugdleiders. Daarom organiseren we op 11 november in samenwerking met Lead to Move en Royal Mission een dag speciaal voor jeugdleiders.