Youth Activate

JONGEREN UITDAGEN OM GOD TE VOLGEN

De kracht van Youth with a Mission is om jongeren in contact te brengen met zending. Zo is Youth with a Mission begonnen en dat doen we nog steeds. Iedereen die God wil leren kennen, is welkom. Met het leren kennen van God, leer je ook over zijn verlangen. En dat is dat iedereen de uitnodiging krijgt om bij Zijn huisgezin te horen. Ga jij mee (samen met je jeugdgroep) om dat goede nieuws te verkondigen?

Summer Night Life Outreach

MET JEZUS NAAR

‘THE PARTY SCENES’

Miljoenen jongeren in Europa gaan iedere zomer naar party scenes. Zoekend naar de zon, zee en het avontuur. Weg van thuis, hun normale leven, zien we dat ze zoeken naar een goede tijd voor veel drinken, drugs en seks. Deze dingen die een prachtige tijd beloven, zijn uiteindelijk vaak leeg en destructief. Wat als we daar zouden zijn? Wat als we ze iets beters aan kunnen bieden? Wat zou er gebeuren als kerken teams zenden naar deze uitgaansgebieden om het evangelie te delen?  Hoe gaaf zou het zijn als je Jezus ontmoeten in deze uitgaansgebieden?

De Summer Nightlife Outreach (SNO) is een outreach van twee weken in de party scenes in Europa. We trainen je 3 dagen, zodat je weet hoe je naar jongeren in de party scene kunt uitreiken. Daarna gaan we 10 dagen de straat op in een van de vier party locaties in Europa. Daarna is er een dag om terug te kijken en te delen wat God gedaan heeft in het leven van jongeren. 

Go teams

TRAVEL THE WORLD & SHARE ABOUT JESUS

GO Teams is een geweldige manier om jongeren in aanraking te brengen met God, culturen en het vervullen van de grote opdracht. We hebben jarenlange ervaring met  korte zendingsreizen voor jongeren in de zomervakantie.  Het is bijzonder om te zien wat God allemaal doet door en in jongeren die bereid zijn om te gaan.

Je kunt je met je hele jeugdgroep aanmelden om samen in de zomer God, zending en avontuur te combineren.  

REFLAX CAMP

WORSHIP | CHILLEN | GAAN VOOR GOD

Youth with a Mission Heidebeek en No Apologies organiseren het RFLX Camp. Iedereen is iedereen welkom. Het maakt niet welke achtergrond je hebt, gereformeerd, evangelisch en moslim of niet gelovig. Wel is het zo dat we tijden zullen hebben van input waarin Jezus centraal staat en we Hem aanbidden.

 Twentyfour

IMPACT THE NEW GENERATION

Wij zijn twentyfour! De naam zegt het al 24 uur met elkaar samen optrekken vol met passie, inhoud en fun. Het is zo gaaf om met deze groep jongeren te werken. Elke maand komen de jongeren vanuit heel nederland naar ons toe om twentyfour te beleven. Nu 2 groepen, 80 tieners.